Professzionális (profi),  egyedi  weblapjaink megfelelnek a webes szabványoknak

Minden böngészőben, alacsony sávszélességen is gyorsan betöltődnek, keresőbarát tartalommal és struktúrával rendelkeznek (szaknyelven W3C valid weblapok), egyszerű és világos szerkezetüknek köszönhetően pedig könnyen továbbfejleszthetők.

Weblap

A weblap (más szóval weboldal) egy olyan számítógépes dokumentum, mely megfelel a World Wide Web számára, és alkalmas arra, hogy egy webböngésző megjelenítse. A webböngésző a weblapot monitoron vagy mobil eszközön jeleníti meg. A weboldal általában a dokumentum látható elemeit foglalja magába, de a weblap szó jelentheti magát a számítógépen tárolt fájlt is, melyet általában HTML vagy más hasonló leíró nyelven írtak meg. A weboldal egyik fő jellemzője a hiperszöveg, mely más weboldalakra navigálhat el minket linkeken (hiperhivatkozásokon) keresztül.

Webtárhely

A webtárhely szolgáltatás (angolul shared web hosting service) egy olyan internetes szolgáltatás, ahol egy kiszolgáló szerver (webszerver) erőforrásait több felhasználó között osztják el. Minden felhasználó egy, a rendszer által dedikált tárhelyet foglal el, aminek nyilvános tartalma egyedi domain néven érhető el.[1] Kisebb forgalmú weboldalt költséghatékonyan lehet bérelt webtárhelyen üzemeltetni.

Domainnév

A tartománynév (angolosan domainnév, illetve doménnév) az Internet egy meghatározott részét, tartományát egyedileg leíró megnevezés. A tartománynevek kiosztása és értelmezése a Domain Name System (DNS) szabályai szerint, hierarchikusan történik. A tartományneveket gyakran összekeverik a weblapokkal, webhelyekkel, a webcímekkel (URL) vagy az internetes szolgáltatásokkal, melyek az adott néven (pontosabban az adott névhez tartozó számítógépen) érhetőek el.

 • weblapkeszitsEgyedi, sikeres, megbízható és jól teljesítő weboldalt szeretne? Nálunk valóban ezt kapja. Megoldást kínálunk, hogy cége, vállalkozása naprakész arculattal legyen jelen az online piacon,  Számunkra kiemelten fontos, hogy a konkurencia közül az Ön honlapja a megfelelő arculattal kitűnjön.

  Segítségkérést-online tanácsadást kérhet  >>itt<<Az online tanácsadás lehetőséget nyújt arra, hogy gyors segítséget kapjon, ha éppen elakadt weboldala, webáruháza fejlesztésében vagy egyéb webes munkájában (tárhely, domain név, stb...)

  Google+. Tudjon meg többet a szerzőről.
           

  Rijupá13 Kft.  Telefon: 0620 209 2882 Email: spweblap@gmail.com

 • Domain név kiválasztása és webtárhely lefoglalása: tárhely szolgáltatók széles palettájából válogathat, segítünk a kiválasztásban mivel egy normál weboldalnak közel sem kell akkora tárhely amekkora mondjuk egy webáruházhoz szükséges. Éves tárhelybérlés árai eltérőek ezért erre itt konkrét összeggel nemnagyon tudunk szolgálni. Ez a díj a weblap készítéstől független összeg, melyet a tárhely szolgáltatóval rendez.

  • Tartalomgyűjtés: képek és szöveges tartalom gyűjtése, összerendezése – ebben nagy szerepe van Önnek, vagyis a megrendelőnek is, hiszen tevékenységét saját maga ismeri a legjobban.
  • Grafika/dizájn megtervezése:
  • Weblap összeállítása: a grafika véglegesítése és a tartalom összegyűjtése után elkezdődik a weblap összeállítása, megszerkesztése, melyet a megrendelt domain neve alatt folyamatosan nyomon követhet.
   
 • A megfelelő webtárhely kiválasztásának főbb szempontjai

  • Legyen gyors – ez fontos az oldal betöltési ideje szempontjából.
  • Legyen megbízható.
  • Legyen elérhető a nap 24 órájában.
  • Legyen legalább 30 napra visszamenőleg biztonsági mentés.
  • Legyen elérhető és segítőkész ügyfélszolgálat probléma esetén.
  • Nagyon fontos, hogy a tárhelyhez legyen MySql adatbázis, és PHP futtatási lehetőség. Ma már a HTML oldalak elavultak, korszerűtlenek. A modern portálok PHP alapúak, melyeknek előnye, hogy betöltődésük még nagy tartalom esetén is gyors, biztonságos. A legnagyobb céges felhasználástól az egyszerű személyes oldalakig, a fórumok, webáruházak, közösségi oldalak mind a PHP alapú oldalakat használják. Ehhez viszont elengedhetetlen a MySql adatbázis, és a PHP.

Nézzünk néhány gyakran ismételt kérdést (gyik)

Weblapot vagy honlapot?

Ezt a kérdés sokszor felteszik nekünk,tulajdonképpen a kettő között nincs különbség.

Honlap, webhely, weblap, weboldal

E szavakat többféle értelemben használhatjuk. Az „eredeti” definíció szerint – melyet a World Wide Web Consortium határozott meg – a következő:


Egy vagy több webes forrásból származó információk összessége, amelyet egyidejű feldolgozásra szánnak, és egy egyszeri URI határoz meg. Jobban mondva, egy weblap egy webes forrás, amely további webes forrásokat foglalhat magába egyetlen közös egységként való feldolgozásra, és azon egyedüli webes forrás URI-je hivatkozik rá,

A magyar nyelvben – főként a „hétköznapokban” – általában három értelmet tulajdonítunk a honlap, webhely, weblap és weboldal szavaknak.

Bármilyen domainnevet választhatok?


Bármilyet ami még nincs foglalva. Ezt könnyen leellenőrízhetjük a www.domain.hu oldal, keresés menüpontjánál. Léteznek védett domain nevek is. Ilyen pl. minden városnév. Vagyis a www.budapest.hu-t természetesen nem lehet lefoglalni, még ha esetleg nincs is rajta tartalom.

Mire van szükségem a megrendeléshez?

Cég esetén a domain név regisztrálásához cégkivonat és aláírási címpéldány másolatokra. Magánszemélynek csak személyi igazolvány és magyar állampolgárság szükséges.
Továbbá Jó ötletekre a weboldalhoz, vagy termékekre a webáruházhoz és jó minőségű képekre.

Mikor és hogyan adjam át az anyagokat a honlapkészítéshez?

A jó hír, hogy a mai digitális világunkban az adatok átküldése egymás számára megoldott. Minden információt elküldhet nekünk e-mailben. A szövegeket, termék- és szolgáltatás bemutatókat nyugodtan írja meg egy Word dokumentumban, vagy egy sima e-mailben és úgy küldje el. A képeket pedig szintén mellékelheti az e-mailben. Ha nagy felbontású képekről van szó, akkor 4-nél több képet ne csatoljon egy levélhez. Az e-mail egy korlátozott dolog a méretet illetően.

Ezen túl, ha ragaszkodlk a papír alapú közléshez  -, akkor postán vagy futárral is elküldhető. Ez esetben kérem jelezze, hogy postán fogja küldeni az anyagot

Veresegyház: Bálint Sándor Weblap Honlapkészítés,webáruház készítés. Honlapunk elérhetősége Veresegyház pest megye Weblapkészítő Honlapkészítő Veresegyház. központjában.
 Weblapkészítés Bálint Sándor 

Platformok

A független weblap készítése napjainkban alapkövetelmény. Az alternatív böngészőket kell támogatnunk, hiszen a valódi W3C szabványokat többnyire ők képviselik. A böngészőfüggetlenséget meg lehet közelíteni, de elérni sosem fogjuk. Már egy egyszerű vízszintes vonal is

másként jelenik meg a különböző böngészőkben. A stíluslapok használatánál, de különösen az aktív tartalmak megjelenítésénél még nagyobbak a különbségek. Ha a teljes böngészőfüggetlenség nem is érhető el mindenképpen érdemes arra törekedni, hogy weboldalainkat minden látogató színvonalas minőségben tudja elérni.

.

A mobil weboldalak kifejezetten mobil eszközökre – mint a táblagép vagy az okostelefon – készülő, jellemzően alacsonyabb tartalmi minőségű vagy az asztali változattól eltérő funkciót betöltő weboldalak.
Ezek főleg m. kezdetű aldomainek, vagy .mobi-ra végződő domainek, de alkalmazhatnak a weboldal eléréséhez teljesen elkülönülő domainnevet is.

Referencia munkáink